Herken jij je hierin?

Personal

Je hebt te maken met een onrustige tijd in je leven. Er wordt veel aandacht gevraagd door jouw omgevingen en de je doet je best om aan de vraag om aandacht op welke manier dan ook tegemoet te komen. Dat lukt je goed, maar dit vraagt ook erg veel energie. Daarbij wil je ook jezelf op een bepaalde manier laten zien, en ook dat kost energie. 

Je bent goed genoeg zoals je bent, met al je talenten en kwaliteiten, maar toch wil je er altijd meer bovenop doen. Presteren, laten zien hoe je alles goed kan doen. Mogelijk is het een vorm van een groot uithoudingsvermogen laten zien aan je omgeving. Alleen zal de omgeving dit niet zo inzien. Zij zullen dit op een wijze waarnemen alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. Daarbij leg jij jouw lat hoog, en zet je jezelf (onbewust) onder druk.

Blijf bij jezelf, doe er niet teveel schepjes erbovenop. Dat heb je niet nodig. Zoals gezegd, wie je bent, is meer dan genoeg.  

Je hebt een groot verwachtingspatroon. Laat dat eens meer los. Laat de dingen zich eens ontwikkelen. Zie in dat stap voor stap vooruit gaan beter is dan enorm hard.  

Wees geruster en vooral geduldig. Soms moet het leven zich ontvouwen op een wijze en op een tempo dat bij jou past. 

Neem meer tijd voor jezelf, je zult er goed aan doen. Keuzes maken komt vanzelf. Luister daarbij naar je intuïtie. Je innerlijke raadgever. Dat is in het verleden ook altijd de juiste keuze geweest.

Wees niet te ongerust, laat meer los, en je zult in je eigen ruimte meer kracht gaan ervaren.

Ga veel naar buiten, doe rustig aan op een minder snel tempo en weet dat er ook voor jou gezorgd wordt.  Daar kun je op vertrouwen. Ga je weg in met vertrouwen met alle vernieuwingen en belevenissen. 

Roep je engel, je innerlijke raadgever, begeleider of welke benaming die je het geeft op als je ongerustheid of verwarring ervaart, als je jezelf krachtiger wilt maken of als je het even niet meer weet. Er zal dan snel een inzicht of oplossing komen op een manier die je misschien niet verwacht maar wel voldoende is om verder te kunnen. Test dat eens uit.

Meer recente blogs

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.