Ik ben Tessa

Vroeger zou ik mezelf onzeker hebben genoemd. Vandaag noem ik mezelf gelukkig, stabiel en in verbinding. Ik vind het belangrijk om dat met je te delen, want daarover gaat het in mijn website en mijn werk! Over groei, je oude jasje uittrekken en een nieuwe aandoen. De ervaringen uit mijn jeugd, een thuissituatie die niet altijd fijn en stabiel was en heftige pesterijen op school, hebben me gemaakt tot wie ik ben. Maar gelukkig vormen niet alleen die ingrediënten de basis. Wel hebben ze me uitgenodigd om tot verandering te komen.

Ik was 19 toen ik wel móest

In 2012 begon mijn bewustwordingsproces. Ik was 19 en liep rond met een enorme hoeveelheid vragen, ik voelde me geblokkeerd en kon geen kant op. Ik was net op mezelf gaan wonen, deed een MBO-opleiding en liep stage. Ik was zo moe en down van alle ervaringen van vroeger en de opgeslagen emoties in mijn systeem, dat ik instortte.

Het was me duidelijk dat ik een nieuw leven wilde, een nieuw begin, aansluiting bij de mensen om me heen, liefdevolle relaties en weer door het leven dansen. Maar hoe?

Tessa de Weert

Afzondering en focus

Een jaar lang zonderde ik me af. Ik ging niet meer naar mijn stage of naar school, ik zag mijn familie en vrienden niet meer. Ik focuste me 100% op mezelf. Een psycholoog diagnosticeerde me met depressie. Ik kon aan de slag! Het werd een heel rijtje van therapieën. EMDR, psychothera[pie, hypnotherapie en non verbale communicatie coaching. Ik kreeg inzichten in mijn gedrag, die me hielpen mezelf te (h)erkennen. 

Ik kwam weer in beweging. Letterlijk. Ik volgde yogalessen en ging zelf ook les geven; iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe.

Door de jaren heen heb ik nog veel andere therapieën, coaching en alternatieve geneeswijzen gevolgd. Ik was op zoek rust, naar heling en naar het gevoel goed genoeg te zijn.

Psych-K

In 2020 kwam ik aanraking met PSYCH-K. De combinatie van wetenschappelijk onderzochte methodes en het spirituele proces sprak me meteen aan.

In korte tijd heb ik veel sessies gedaan. Al snel merkte ik dat mijn gedrag en mijn reacties veranderden. De diepgewortelde saboterende overtuigingen werden getransformeerd. Het meisje met de donkere gedachten en overtuigingen, veranderde. Wat voorheen een trigger was om een muur omhoog te trekken, was een uitnodiging om mezelf te openen en te uiten. Van een verlegen timide meisje met één beste vriendin ben ik een sociaal mens geworden met meerdere hechte vrienden. Ik trek nieuwe situaties en personen aan die beter bij mij passen. Er gebeuren dingen die me voorheen niet zouden gebeuren en ik doe dingen die me voorheen niet lukten. Moeiteloos!

Tessa de Weert

Ik ben mijn eigen resultaat

Mijn omgeving zag de verandering in gedrag en uitstraling. Die verandering ben ik zelf begonnen. Ik ben mijn eigen resultaat. Ik werd zo enthousiast over PSYCH-K dat ik besloot de opleidingen te gaan volgen, zodat ik jou ook kan helpen. Wil je weer weten over PSYCH-K?

Lees dan hier

Ik ben Tessa.

Ik woon en werk in Breda. Ik ben gelukkig, voel me vrij en ben iedere dag benieuwd naar wat gaat komen.

Wie ben jij?

Herken jij je in wat ik heb doorgemaakt, spreekt de manier van zelfonderzoek en werken aan je betere ik, je aan? Misschien is het dan tijd voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.