“Ik herkende mezelf niet meer”. Dat is de beste manier om het te omschrijven. Al een lange tijd liep ik met bepaalde gevoelens en gedachtes die ik niet kon plaatsen. Ik vond mezelf tot last, voelde me niet goed genoeg, onzeker over de toekomst. Daarboven op kwam ik terecht in een burnout. Een hoop gepieker, stress en slapeloze nachten. Dat wilde ik niet langer. Tessa heeft me geholpen alles in kaart te brengen. Door haar rust en begrip voelde ik me erg comfortabel. Stap voor stap kreeg alles een plekje. Ik merkte vrijwel direct een verandering bij mezelf. Ik werd positiever en maakte bewustere keuzes. Dat werd ook door mijn familie opgemerkt. Het is opmerkelijk dat mijn zelfbeeld zo snel veranderde. Het voelt als een nieuw start.

Marcel

38 jaar

Ik heb enkele weken geleden een sessie bij Tessa gehad. Ik had nog nooit gehoord over PSYCH-K®. Ik was dus reuze benieuwd hoe dit te werk ging en heb mezelf dan ook helemaal over gelaten aan het proces. 
Ik bleef steeds aanlopen tegen dezelfde overtuigingen en merkte dat ik hierdoor niet verder kon met mezelf.
Ik vond de sessie echt prachtig. Hoe Tess bij de punten komt waar ikzelf steeds bleef tegen aanlopen zonder achtergrond kennis te hebben en hoe ze hierop inwerkte. Ik voelde zoveel kracht en zuiverheid tijdens de sessie.
Sinds ik de sessie heb gevolgd en verder gegaan ben met de oefeningen voel ik mij een heel ander persoon.
Ik merk dat ik terug in mijn kracht sta en dat ik sneller kan loslaten. Het heeft mij echt veel inzichten gegeven en ik merk dat ik terug vooruit kom.
Dankjewel Tess!!
Kaat

27 jaar

PSYCH-K®, wat een bijzondere gebeurtenis. In het begin was ik erg sceptisch want ergens ging het eigenlijk wel goed met mij. Dacht ik! Oké, het ging wel goed maar toch had ik nog een aantal overtuigingen, gedachten en gevoelens die mij erg in de weg zaten om verder te groeien in mijn leven. Ik bleef een beetje stil staan en viel onbewust vaak terug in oude patronen.

Tijdens de eerste sessie was het even zoeken hoe ik mezelf helemaal kon overgeven maar Tessa stelde mij zo op mijn gemakt dat de stress die onbewust in mijn lichaam zit langzaam verdween. Ik was erg onder de indruk van de balans waar je handen naar elkaar toe bewegen. De druk en onzichtbare bal die ik voelde was heel bijzonder.

Mijn zelf ontwikkeling heeft na twee sessies bij Tessa mooie sprongen gemaakt. Ik sta veel sterker en vaster in mijn schoenen. Bepaalde overtuigingen die erg verstoort waren zijn nu meer in balans gebracht waardoor ik minder stress ervaar op bepaalde gebieden zoals liefde en geld.

Diana

34 jaar

Lieve tessa!!
Dankjewel voor de super fijne sessie!! Ik voelde me helemaal veilig bij jou en je creëerde de ruimte voor mij om me te uiten en diep te gaan en heldere inzichten te krijgen over wat mij nog tegenhield en welke oude stukken ik mocht helen en loslaten.

Ik was onder de indruk van hoe je met PSYCH-K zo snel het onderbewustzijn kunt bereiken en hier direct de shift kan maken in een overtuiging… het verliep eigenlijk zo moeiteloos maar heeft echt een grote impact gemaakt.

Het inzicht over wat mij tegenhield om zelfstandig te durven zijn was enorm en de sessie heeft ertoe geleid dat ik echt steeds meer begreep wat mijn angst was en door dit om te zetten kon ik eindelijk een hele grote sprong maken in de richting van wat ik wil in mijn leven!!! DANKJEWEL hiervoor!!! Dit was zo ontzettend krachtig!!

Ik kom zeker terug voor meer sessies bij jou wanneer ik voel dat iets me tegenhoudt want ik weet dat jij me kan helpen hierbij! Je bent een engel en heel erg goed in wat je doet! Thank youuu💛💛💛💛

Jindi

Een aantal weken geleden deed Tess een winactie op haar instagram, je kon een PSYCH-K® sessie bij haar winnen en heel intuïtief meldde ik me aan. Wauw, ik ging blanco de sessie in maar wat heeft het mij verbaasd hoe goed het werkte. Het is een bijzondere vorm om belemmerende overtuigingen door te breken, niet eentje waarbij je veel voorwerk moet doen maar eentje die direct voelbaar was. Ik liep vaak stuk op het ‘doen’ wat voortkwam uit onzekerheid en denken dat ik te weinig kennis had. Toen de sessie begon voelde ik gelijk de verandering, nadat de sessie was afgelopen maakten we een aantal afspraken. Ik moest gaan doen, de dag erna… deed ik gelijk wat ik moest doen zonder belemmerende overtuigingen. Ik raad Tess aan bij iedereen die goed overzicht en direct voelbaar resultaat wilt boeken omtrent het doorbreken van belemmerende overtuigingen. Ik kom zeker een keer terug voor een nieuwe sessie om nog andere belemmerende overtuigingen te door breken want daar hadden we helaas niet genoeg de tijd voor.

Niels

Ik heb een PSYCH-K® sessie van Tessa mogen ervaren en het was absoluut een ervaring. Ik had een aantal overtuigingen die wel iets met elkaar te maken leken te hebben , maar het was niet helemaal duidelijk welke overtuiging nu de boventoon voerde. Tessa besloot, in overleg, hierop om het vanuit een andere insteek te gaan proberen. En daar kwam vervolgens iets heel bijzonders uit. Een oud, diep weggestopt verdriet kwam naar boven. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om een overtuiging bij mij te installeren die mij zou helpen dingen makkelijker los te laten.

Ik vond de hele sessie heel bijzonder en het installeren van de nieuwe overtuiging een prachtige ervaring. Ik voelde een enorm groot energieveld waar ik zeer van onder de indruk was. Ik weet het niet helemaal zeker, omdat er nog niet iets is gebeurd waar ik het aan kan afmeten, maar het voelt wel echt alsof ik wat lichter ben geworden.

Tessa zelf is een hele warme, rustige persoonlijkheid die je goed op je gemak stelt, ze biedt vertrouwen en ze geeft je alle ruimte en tijd om het proces te doorlopen. Ik heb haar en de sessie als heel waardevol ervaren.

Lisette

50 jaar

Tessa is a lovely, hearthwarming person which allows you to open fully and feeling no boundaries in communication at all.

Working with her gives you the opportunity to commicate everything which flows into your mind without feeling judged at all.

Even with having one session only so far, I can feel some changes in the way I step into my everyday live and face my personal pain points in life.

I can highly recommend working with Tessa in case you want to face some of your personal tasks in life on another level and learn more about yourself, your history which made you the person you are and how to develop yourself.

Thank you so much Tessa. I am more than glad that the two of us got to meet each other 🙂

Tanja

Tessa werkt aan de hand van overtuigingen die ieder mens heeft en al vanaf kinds af aan onbewust zijn gevormd. Overtuigingen kan je bijvoorbeeld krijgen aan de hand van een gebeurtenis of door je opvoeding, een voorbeeld kan zijn ik kan het niet. Zodra jij dit denkt kan je het ook inderdaad niet.

Tessa test diverse kernovertuigingen aan de hand van spierspanning, zodra jij zwak scoort op een overtuiging denk je bijvoorbeeld ook werkelijk dat je iets niet kan. Aan de hand van de methode die zij toepast kan je dit uit je systeem resetten zodat deze overtuiging sterk staat en je onderbewuste zegt dat je het wel daadwerkelijk kan.

Ik vond deze methode erg sterk want op deze manier kwam ik erachter dat ik diepgewortelde overtuigingen had en die op een hele simpele manier kan resetten.

Naast dat we hebben gewerkt aan mijn overtuigingen hebben we ook imagineerings oefeningen gedaan.

Tessa vroeg mij hoe ik mijn toekomst zag, maar ook op korte termijn. Ik gaf aan dat ik graag deze zomer weer helemaal in mijn kracht wilde staan.

Aan de hand van de vragen die ze mij stelde beelde ik me heel specifiek in hoe ik eruit zag en waar ik was en wat ik deed. Wanneer je je iets helemaal inbeeld en je dit ook kan voorstellen gaat dit ook gebeuren. Ik beelde me in dat ik een rood jurkje droeg en hakken aanhad. Vervolgens stond ik in een kroeg en maakte ik oogcontact met een knappe man waarna we vervolgens aan de praat raakte en derest… vul zelf maar in;).

Na de sessie bij Tessa te hebben gevolgd zie ik dat ik super zelfverzekerd ben en dit bovenstende ook echt zo is, de hele zomer liep ik in rode jurkjes.

Ik zou een sessie iedereen aanraden en alle oude en diepgewortelde overtuigingen overboord gooien en je nieuwe ik te ontdekken!!

Let’s rock!

Romy

30 jaar

De PSYCH-K® sessie met Tessa heeft een positief effect gehad op mijn gemoedstoestand. Het heeft een dieper inzicht gegeven welke beperkende overtuigingen ik bij me draag en het heeft geholpen die te verwerken.
Tessa is absoluut een fijn persoon om mee te werken: goed afgestemd, professioneel, heeft oprechte aandacht voor je en neemt ruim de tijd. Haar sessie is zeer zeker een aanrader. Dankjewel lieve Tessa
Diederik

PSYCH-K® was voor mij een nieuwe methode waarvan ik niet wist wat dit zou brengen voor mij.
Ik keek enorm uit naar deze sessie, was heel nieuwsgierig wat het mij zou brengen en heb mij volledig overgegeven in deze sessie.
Het was een heel veilige en vertrouwde ervaring om met Tess aan de slag te gaan.
Ik ben een andere weg ingeslagen met betrekking tot mijn carrière en ik bleef steeds botsen op belemmerende overtuigingen die me een bepaalde stagnatie hadden gegeven in mijn vooruitgang en in mijn zelfontwikkelingsproces.
Na deze sessie, die ik heel positief heb ervaren heeft Tess mijn belemmerende overtuigingen mee helpen ombuigen in nieuwe krachtige overtuigingen. Daar draag ik nu de vruchten van, ik blokkeer mezelf niet meer door onzekerheden over mezelf en ik geloof in mijn capaciteiten en voel me meer in mijn kracht staan!
Het is voor mij een duwtje in de rug geweest om verder te gaan in alle creativiteit en zelfzekerheid om mijn project verder uit te werken om voor mezelf en anderen een nieuw leven te creëren, mijn droomdoelen verder uit te werken en me goed te voelen met wie ik ben en wat ik wil brengen in dit leven.
Heel erg dankbaar voor deze sessie. Tess heeft mij mijn eigen kracht teruggeven.
So blessed! Grateful and thankful.
Tamara

Ik heb een PSYCH-K® sessie gehad bij Tessa. En dat was voor mij zo’n bijzondere sessie. Want ik heb daar eigenlijk alleen maar bevestiging gekregen van wat ik met mijn hoofd weet dat er allemaal al in mij zit, maar wat ik vanuit mijn hart nog meer mag voelen dat het ook zo is.

Nu zal je misschien denken ja ja makkelijk je weten alles al wat er in je zit waarom doe je daar dan niks mee. Wel door de transformatie waar ik heel erg doorheen aan het gaan ben merkte ik dat ik dingen wel in mijn hoofd weten de laatste tijd maar het niet voelde. En dat voelen daar mocht ik weer veel meer mee in verbinding komen.

Ik geloof er gewoon ook in dat er situaties en mensen op je pad komen om je verder te helpen in je leven. En dat is Tessa zeer zeker geweest. Ze gaf zelf ook aan dat ik daar eigenlijk kwam voor bevestiging, dat was ook steeds wat ze door kreeg.

Het bijzondere voor mij was dat de positieve overtuigingen eigenlijk al heel sterk verankerd waren in me. Alleen dat mag ik nog veel meer en meer gaan voelen. En daar heeft Tessa mij heel erg mee op weg geholpen met de sessie die ik bij haar heb mogen doen.

Nu ik thuis de affirmatie’s oefeningen die zij mij heeft meegegeven op de manier zoals dat ze moet merk ik dat het steeds meer vanuit het voelen in mijn systeem komt te zitten. Dit merk ik ook door de tekens die ik op mijn pad ontvang vanuit liefde. De mensen die ik op mijn pad heb en krijg door dit alles en het gevoel dat bij mij steeds meer en meer aan het verankeren is.

Link naar Instagram video review van Angelique

Angelique

50 jaar

Ik heb mij tijdens het hele proces vooral heel gehoord gevoeld. Ze neemt de tijd om te doen wat nodig is en haalt daarmee ook eventuele twijfels weg. Ze helpt je om de focus op de juiste plek te brengen op een hele fijne manier. Ik vond het in het begin moeilijk maar door haar kalmte en aandacht heeft de hele sessie goed gewerkt. Ik had dit stuk ook alleen kunnen schrijven door haar omdat ik anders op dit moment in volle stress voor mijn laptop zou zitten. Sinds de sessie heb ik ook grote stappen gemaakt in het onderdeel waar de stress vandaan kwam namelijk school. Waar ik een paar dagen geleden nog zeker was dat ik het niet zou halen blijkt dat nu misschien toch niet zo te zijn. Ik zou het iedereen aanraden, sterker nog dat doe ik momenteel al.

Eva

24 jaar

So where do I begin… I met Tessa on the Camino de Santiago, where the heart is more open and its scars more vulnerable. We connected instantly as Tessa is one of those magic people who can be trusted from the first moment, she is full of patience, understanding and care. What I admire in her dearly is that she is the bravest person ever in sharing and showing her own emotions. Such a wonderful person to learn from also at a personal level.
On a professional level, not only I trusted her fully to successfully help me get over my own trauma and be the person who held my space, but her online session opened my eyes at a new level about my needs and fear and made me finally believe that I can completely distance and be with ease with my past, which I’m entirely grateful for. The session and affirmations helped me to release me from my past attachments and start a new life. Thank you so much, dear Tessa!

Zane

Tessa ken ik als een sterke en (emotioneel) intelligente vrouw en ik had al veel goede dingen over haar en PSYCH-K® gehoord. Er waren een aantal overtuigingen waar ik last van ondervond in mijn dagelijks leven en graag vanaf wilde, maar wat mij zelf niet lukte. Dus ondanks dat psych-k van tevoren nog een beetje zweverig op mij overkwam wilde ik het graag proberen. Tessa kon me snel op mijn gemak laten voelen, waardoor ik alles durfde te vertellen en tijdens de sessie voelde ik me al lichter en bevrijd van mijn overtuigingen. Dit werd in de tijd erna alleen nog maar meer. Ik voel me zoveel sterker na slechts 1 sessie en daar ben ik Tessa heel erg dankbaar voor.

Paulien

Ik heb een tijdje geleden een PSYCH-K® sessie bij Tessa gedaan. Ze heeft alles goed uitgelegd wat PSYCH-K® is, hoe het werkt en wat het voor je kan betekenen. Ook nam ze uitgebreid de tijd voor mij en ze stelt je op je gemak. Dat was erg fijn! Ik stond er zelf heel open in en wist niet zo goed wat ik moest verwachten.
We hebben gewerkt aan een aantal overtuigingen waarvan ik al lang bewust ben, maar toch telkens weer naar boven komen in het dagelijkse leven. In de sessie werd het duidelijk dat deze overtuigingen diep zitten. Ik heb het idee dat ik na de sessie sneller bewust ben van bepaalde gedachtes dan voor de sessie en kan het dan beter van me afzetten. Ik vond vooral de oefening heel bijzonder waar je handen bij elkaar komen. Ik zou het aanraden om aan de slag te gaan bij Tessa als je merkt dat je bepaalde stress ervaart en niet helemaal weet waar het nou vandaan komt. Zij kan helpen om dit duidelijk te krijgen! Ze is erg lief, geduldig en open-minded.
Esther

29 jaar

Ik heb al eerder een stresstransformatie gedaan bij Tessa en wilde nu graag dit probleem dieper bij de kern aanpakken. Het leven heeft er door Covid-19 de afgelopen jaren een stuk anders uit gezien dan normaal. Inmiddels komen we gelukkig op een punt waar meer mag en meer kan en toch heb moeite met daarvan genieten. Ik had een leven voor de thuis isolatie en een leven tijdens de thuis isolatie, ik heb een relatie erbij gekregen, ben aan een studie begonnen en in de familie situatie zijn meer zorgen dan voorheen. Het leven dat ik eerst had waarbij ik werkte, veel afsprak met vriendinnen en altijd een volle kalender had komt nu langzaam terug.

Ik ben opeens weer aan het jongleren met verplichtingen en het lukt mij niet om alle ballen in de lucht te houden. Voor mijn gevoel zijn er te veel dingen waar ik geen nee op kan en wil zeggen. Ik zei vaak tegen mensen dat ik te weinig uren in een dag had om alles te doen. Ik ben samen met Tessa aan dit probleem gaan werken.

Ze neemt echt de tijd voor je en dat is ontzettend fijn. Verder heeft ze een fijne ruimte waarin ik mij comfortabel voelde en stelde zij met haar vanzelfsprekende kalmte en acceptatie ook ontzettend gerust. We hebben eerst uitgebreid besproken waar ik mee zat en zijn daarna aan de slag gegaan met het zoeken van de kink in de kabel om het zo te zeggen. Ze zegt steeds duidelijk wat ze gaat doen en er is alle ruimte om goed na te denken over wat er word gezegd en de impact te verwerken. Het was een hele fijne sessie waarbij een hoop negatieve maar gelukkig ook positieve gevoelens naar boven kwamen. Tessa zou Tessa niet zijn als je met een vervelend gevoel naar huis zou gaan.

Uiteindelijk hebben we samen 4 overtuigingen in mijn systeem gezet. Deze overtuigingen hou ik liever voor mezelf maar de kern was dat ik mijn tijd ga indelen op een manier die goed is voor mij en vooral ook waar ik gelukkig van word. Verder heeft ze mij geholpen met het loslaten van de situatie in de familie.

Het is inmiddels 2 weken geleden en ik merk zo ontzettend veel verschil. De dag na de sessie was ik ontzettend moe en heb ik vooral uitgerust. In de dagen daarna ben ik als een wervelwind door mijn agenda gegaan. Ik heb knopen doorgehakt en heb dingen waar ik eigenlijk geen tijd en zin voor had gewoon afgezegd. Op school was het werken aan opdrachten makkelijker. In plaats van taken uit te stellen en op te stapelen ben ik bij het begin begonnen en heb mezelf er met goed optimisme doorheen gewerkt. Problemen met familie kan ik nu bekijken vanuit een andere invalshoek. Ik wil in de toekomst zeker met Tessa aan nog meer dingen gaan helpen, maar alles in mijn eigen tijd. Iets wat ik nu eindelijk met overtuiging kan zeggen.

Eva

24 jaar

Jij hebt mij een prachtige PSYCH-K sessie gegeven, waarbij ik gezien ben dat je jong bent qua leeftijd maar dat er een hele oude wijze ziel in jou zit en daar pak jij jouw rol. Wauw. Daar is niks meer van ‘ik ben nog een jonge vrouw’ of ‘ik ben pas net begonnen’ of ‘ik ben net pas klaar met de opleidingen’. Jij hebt jouw rol gepakt als wijze vrouw en dat vind ik fantastisch om te zien.

Margit

De sessie bij Tessa was heel fijn. De sessie werd online gedaan en vroeg me dan ook wel af of het dan wel zou werken. Maar voelde me na de sessie heel krachtig en sterk. Echt een hele mooie ervaring en voelde ook meteen vertrouwd met Tessa wat ik ook fijn vond. Ondanks dat ik merk dat mijn ego mijn nieuwe overtuigingen nog wel eens tegen spreekt heb ik toch wel het gevoel dat mijn nieuwe overtuigingen wel in mijn systeem staan!
Ik zou het zeker nog een keer doen en iedereen ook aanraden. Tessa bedankt🤗!

Mandy

Tessa heeft me erg goed begeleid in mijn processen. Ik vertrouwde haar direct, waardoor we snel de diepte in konden gaan. Met haar zachtheid en geduld, voelde ik me gehoord. PSYCH-K® heeft me enorm geholpen. Ik voelde direct effect in mijn energetische systeem. Zo bijzonder! Ik ben super dankbaar. Ik raad deze sessie zeker aan.

Brenda

Ik heb PSYCH-K® mogen meemaken, wat een bijzonder gebeuren. Vooral de balans waarin je handen naar elkaar toe bewegen, zo bijzonder. Het is fijn om te werken aan disfunctionele overtuigingen. Tessa is een lieve en geduldige vrouw, ik raad het iedereen aan om je te laten ondersteunen door Tessa in je zoektocht naar zelfontwikkeling. Don’t die with your music still in you.

Nikita

25 jaar

Tessa komt tot de kern van het probleem op een open en fijne manier. 

 

Ze heeft de kunst van doorvragen goed begrepen en maakt hier fijn gebruik van waardoor de hulpvraag duidelijk wordt en deze daardoor ook betere bekeken kan worden. 

 

Tijdens de sessie geeft ze duidelijke aanwijzingen en stuurt bij wanneer nodig zodat de sessie het beste resultaat kan krijgen. 

 

Ze denkt met je mee en geeft je het gevoel dat je er helemaal mag zijn. Ik heb zelf nog een lange weg te gaan, maar ik merk dat de sessie met Tessa een stap in de goede ichting is en ik hoor en herhaal haar woorden en mijn nieuwe overtuigingen nog bijna elka dag waardoor ze goed kunnen integreren. 

 

Dankjewel Tessa voor jouw fijne energie! 

Iris